De ultieme internet marketing graphics plugin voor je sales page.

remon november 25, 2012 0

Aangezien ik op veel maillijsten sta van verschillende internet marketeers (kan ik jou ook aanraden, dus als je nog niet op mijn lijst sta, schrijf je dan snel in. Je krijgt sowieso een gratis E-book over affiliate marketing van me ;)), krijg ik zo nu en dan een product te zien wat zij promoten dat ik meteen moet hebben, een echte “No Brainer”dus.

En deze keer was het ook weer raak, ik kreeg namelijk een email binnen met een linkje naar “WP-Graphics“, en toen ik op hun pagina kwam en het demo filmpje startte was ik al  heel snel klaar om deze plugin te kopen, want als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat ik enorm fan ben van handige plugins, en coole graphics.

En deze plugin voegt deze 2 werelden samen tot 1 prachtig geheel!

Ik kan er eigenlijk heel kort over zijn, dit is voor iedereen die serieus met internet marketing bezig is een “Must Have Plugin” (ik zou eigenlijk de 5 must have internet marketing tools moeten  aanpassen nu ik deze in mijn bezit heb). Zo kun je bijvoorbeeld verschillende kaders om je afbeeldingen heen plaatsen zodat het er veel sprekender uitziet, kun je je Youtube video’s in verschillende skins plaatsen van bijvoorbeeld een Macbook of Ipad (pro versie), kun je teksten plaatsen op notitieblaadjes, heb je de beschikking over verschillende testimonial boxes en nog veel meer.

Met deze plugin hoef je dus niet zelf meer te stunten met Photoshop (als je er al mee overweg kan) om je afbeeldingen wat extra flair mee te geven,  Call To Action buttons zet je met het grootste gemak op je WordPress website en ook je video’s krijgen die finishing touch dankzij de vele mooie skins (Skins alleen bij de Pro versie) waardoor je site of verkoop pagina er erg gelikt uitziet.

Het is natuurlijk wel zo dat deze plugin in het Engels is, en persoonlijk vind ik het niet echt professioneel staan om in bijvoorbeeld mijn call to action buttons een Engelse tekst zoals:  “Add To Cart” te hebben staan. Dus ben ik flink aan de slag gegaan met Photoshop om al deze buttons en frames te vertalen (alleen de buttons zijn er al 135!) zodat alle teksten gewoon in het Nederlands zijn.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van wat ik heb gemaakt.

 

 

 

 

 

Deze tekst kun je helemaal zelf aanpassen naar je eigen zin. Je kunt hier dus jouw eigen garantie die voor jouw product geldt neerzetten.

Ook heb je de beschikking over verschillende notitieblaadjes waarop jij je eigen teksten kunt plaatsen die moeten opvallen.

Dit zijn dus slechts enkele voorbeelden. In totaal heb je (bij de Pro versie) meer dan 200 verschillende templates met: buttons order boxes, video templates, pijlen, notitieblaadjes, testimonial boxes, foto frames en garantie boxes.

En wanneer je hiermee een beetje handig bent, kun je ook je eigen buttons en dergelijke toevoegen. Ik ben daarom ook zeker van plan om hier nog wat eigen templates aan toe te voegen.

Wat Dacht Je Van De

Gratis Bonus
Bij De Pro Versie!

 

Wat ook zeker nog het vermelden waard is, is dat wanneer je upgrade naar de Pro versie, je ook nog eens helemaal gratis de plugin WP-Headlines erbij krijgt met developers licensie! Hiermee kun je in no time de meest opvallende en converterende headlines maken, gewoon op je WordPress blog! Dus ook hiervoor heb je geen Photoshop of ander software programma meer nodig.

Ik kan dan ook niets anders doen dan je deze plugin bundel van harte aanraden!

Wil jij nou ook graag deze super internet marketing plugin hebben, maar wil je wel graag alle Nederlandse templates hebben? Dan heb ik een mooie deal voor je, want wanneer je deze plugin aanschaft via de onderstaande button, en je stuurt mij een mail met bewijs van betaling, dan zend ik jou al mijn vertaalde afbeeldingen van WP Graphics toe!

Laat Een Reactie Achter »

*