Gratis webwinkel beginnen. Ideaal voor een kleine webshop.

remon september 26, 2012 3

Voor veel mensen is het een droom om een eigen webwinkel te beginnen, maar zij durven dit niet door te zetten omdat ze bang zijn voor de kosten en dergelijke. Ik bedoel, je zult toch een goede betrouwbare host moeten hebben waar je iedere maand best wat geld aan uit moet geven, dan moet je ook nog eens een webshop op maat laten maken wat natuurlijk ook de nodige centen kost en je moet ook nog eens je hele systeem onderhouden.

Voor een hoop mensen die klein willen beginnen met slechts een beperkt assortiment aan producten is dat gewoon net de drempel die hen ervan weerhoud om te starten met eigen webwinkel. Maar juist voor deze groep mensen is er toch een mogelijkheid om deze droom toch waar te maken, en dat helemaal gratis!

Zo zou je dus helemaal gratis je webshop vandaag nog kunnen opzetten via de website Mijnwebwinkel.nl. En dat allemaal geheel zonder technische kennis en vaardigheden. Het is namelijk zo dat je alles van je webshop van layout tot producten kan aanmaken en instellen via jouw zogenaamde “back office“. Als je overweg kunt met Microsoft Word, dan kun je ook met dit systeem over weg, zo simpel werkt het.

 

Wat kun je van Mijnwebwinkel.nl verwachten?

Bij Mijnwebwinkel.nl hebben ze 2 verschillende plannen, namelijk een “Professional” plan van €19,95 per maand (ex btw) en een “Gratis” plan die zoals de naam al doet vermoeden dus helemaal gratis is. Uiteraard krijg je bij het “Professional” plan veel meer opties om jouw shop op te zetten, maar wanneer je gewoon klein wilt beginnen, dan kan dat prima met het “gratis” plan.

En daarnaast kun je wanneer het een beetje begint te lopen altijd nog een upgrade doen naar een “professional” plan.

Hieronder vind je alvast een overzicht met een aantal punten met wat je kunt verwachten van ieder plan.

Zoals je ziet kun je dus al helemaal gratis een webshop beginnen, al zitten er natuurlijk wel wat beperkingen aan. Hier zul je in het begin misschien nog niet zoveel last van hebben, maar wanneer je shop beter gevonden zal worden, en je klantenbestand gaat groeien, dan is het verstandig om alsnog een upgrade naar “professional” te doen.

Het zal er sowieso qua gebruiksvriendelijkheid een stuk beter op worden omdat je veel meer opties tot je beschikking hebt, en het is gewoon een stuk professioneler allemaal.

Dus wil jij ook graag je eigen webshop beginnen? Maak hem dan vandaag nog aan bij Mijn webwinkel.nl.

Ja, ik wil graag mijn eigen website maken

3 Reacties »

 1. Louis oktober 3, 2012 op 4:05 pm - Reply

  Leuk, zo kan je snel even kijken of er wel markt is voor een bepaald product, als dat zo is dan kan je later lekker upgraden. En als er geen markt is, stop je gewoon, niets verloren 🙂

 2. Stefan oktober 7, 2012 op 7:43 am - Reply

  Luondo.nl van Eelco de boer is helemaal gratis, hij vraagt alleen percentage van je verkochte product.

  En dit product ziet er beter uit dan mijnwebwinkel.

  Ook kan je paypro naadloos installeren.

  gr stefan

  • remon oktober 8, 2012 op 11:52 am - Reply

   Ha Stefan,
   Bedankt voor je reactie.
   Luondo is ook een goed optie inderdaad, maar qua design zou ik persoonlijk toch voor Mijnwebwinkel.nl kiezen.
   Smaken verschillen nou eenmaal, en dat is maar goed ook.

Laat Een Reactie Achter »

*