Hoe maak je zonder Photoshop een ecover voor je ebook?

remon november 16, 2012 0

Een mooie 3d ecover voor je ebook of digitaal product kan voor jou het verschil gaan maken tussen veel verkopen realiseren, of vrijwel niets verkopen. Het is dus echt belangrijk dat je ook aan het uiterlijk (voor zover dat gaat voor een digitaal product) van je ebook de nodige aandacht schenkt.

Feit is nou eenmaal dat uiterlijk verkoopt.

Want ook al is je product nog zo geweldig, als het uiterlijk ervan niet goed is, zul je gewoon veel minder gaan verkopen. Dus mijn tip aan jou is om hier zeker even mee aan de slag te gaan, zodat je meer sales zult gaan genereren dan ooit!

Nu kan je natuurlijk met Photoshop hele mooie ecovers maken, maar laten we eerlijk zijn, Photoshop is niet zo eenvoudig als het lijkt, laat staan als je er een ebook mee wilt maken. Naast het feit dat de leercurve van Photoshop zeer lang is, is het ook nog eens een heel erg duur programma, en als je er toch niet mee over weg kunt, waarom zou je er dan je goede geld aan uitgeven?

Maar het kan ook veel simpeler en sneller, zonder dat je allerlei moeilijke foefjes moet gaan uithalen, en zonder dat je over allerlei grafische vaardigheden moet beschikken. Want met het softwareprogramma Ecoversplus.nl, zet ook jij in no time een geweldige ecover voor je ebook in elkaar!

Je bent serieus binnen een paar minuten klaar met het maken van je ecover, en zo bespaar je dus tijd en geld uit!

Klik hier voor de Ecovers Plus Software

Laat Een Reactie Achter »

*